Search icon

Edwin Monteyn

Edwin Monteyn

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Edwin Monteyn (1983) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij staat bekend om zijn warme en soepele stem en is daardoor een veelgevraagde zanger die optreedt door heel Nederland. Hij presenteerde in 2007 in het Rotterdamse theater Zuidplein zijn eerste eigen show: ‘Take a red seat’. Monteyn werd begeleid door de Lou Roman Band, het vaste begeleidingsorkest van René Froger . Ook maakte hij in 2007 een Nederlandse vertaling van het liedje ‘Home’ van Michael Bublé, dat hij in 2009 op single uitbracht. Edwin Monteyn werkte o.a. met Cor Bakker en was te gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Hij was o.a. te gast in het populaire tv programma ‘DaveOnStage de Nachtclub’ en ‘De Bonte Kerstavond’ van TV Rijnmond. In november 2011 bracht Edwin Monteyn de kerst-cd ‘Magic of Christmas’ uit, met daarop o.a. het lied “Miss you most on christmas day” dat hij samen met pianist en componist Gijs van Winkelhof schreef. De cd werd gepresenteerd op de Euromast te Rotterdam. In 2012 gaf Edwin Monteyn samen met zijn band drie kerstconcerten en bracht hij een nieuwe versie uit van ‘Miss You Most On Christmas Day’. In oktober 2012 trad hij op als zanger en presentator van het concert ‘Reaching for Broadway’ van Ramaekers Entertainment in het M-Lab theater in Amsterdam. Op dit moment tourt hij langs alle vestigingen van Holland Casino. Daarnaast treedt hij ook regelmatig op bij diverse gelegenheden zoals huwelijksceremonies , bedrijfsfeesten, dinershows en theatershows.
Shows:
 • Edwin MonteynVanaf1300
Genres
Levenslied / volks

Videos
 • PLANKGAS
  PLANKGAS

  Vanaf495 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Bryan B
  Bryan B

  Op aanvraag Zangers

  AllroundDance
 • The Dutch Michael Jackson
  The Dutch Michael Jackson

  Op aanvraag Zangers

  PopTribute

Edwin Monteyn boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Edwin Monteyn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Edwin Monteyn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Edwin Monteyn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Edwin Monteyn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.