Search icon

Eenmansband Chris

Eenmansband Chris

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als we het hebben over Chris Hof, dan praten we over een performer die al op zeer jonge leeftijd in aanraking kwam met muziek. De in het Drentse Nieuw-Amsterdam geboren én getogen zoon van rasmuzikant Wolter Hof kreeg de muzieknoten dan ook met de welbekende paplepel ingegoten. Chris maakt al van jongs af aan muziek. Een opleiding kreeg hij min of meer in het orkest van zijn vader. In zijn jeugd traden ze regelmatig samen op. Pa op de accordeon en Chris met zijn gitaar en klarinet. Drummer Hilbert Kroeze maakte het plaatje compleet en met z’n drieën vormden ze de band ‘Swing-set’. Door gezondheidsproblemen kwam er noodgedwongen een einde aan de muziekcarrière van vader Wolter. Chris en Hilbert zetten ‘Swing-Set’ samen voort. De muzikale beperkingen van een duo zorgden er echter voor dat ze na een paar jaar een nieuwe derde man zochten. Door de jaren heen heeft de band verschillende samenstellingen gekend. De naam ‘Swing-Set’ bleef. Chris heeft in al die jaren geleerd om verschillende instrumenten te bespelen. Zo trad hij op als zanger, (bas)gitarist, toetsenist, accordeonist en niet te vergeten; als saxofonist. In zijn éénmansband maakt Chris gebruik van zijn jarenlange ervaring als muzikant. Hij bespeelt keyboards, zingt én onderscheidt zich van anderen in zijn soort door bij zijn optredens eveneens gebruik te maken van de eerdergenoemde saxofoon. Als enthousiast muzikant maakt Chris verschillende soorten muziek. “Voor elk wat wils” is dan ook zijn motto. Hierdoor is in principe ieder evenement aan hem besteed. Hij weet zich uitstekend aan te passen aan alle gelegenheden; van bruiloft tot verjaardag en van dansavond tot toneelavond. Het repertoire van Eénmansband “Chris” is zeer divers en bestaat onder andere uit feest- en dansmuziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Ook hedendaagse hits (zowel Nederlands als Engelstalig) komen ruimschoots aan bod. Klikt u op ‘repertoire’ voor u een uitgebreid overzicht. Kortom, voor een geslaagd feest boekt u Eénmansband “Chris”. Eénmansband “Chris”: altijd volumevriendelijk en aagepast aan uw wensen!
Shows
Eenmansband Chris
Eenmansband Chris

Prijs op aanvraag

Genres
Allround

 • Remy Vesta
  Remy Vesta

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
 • Captain Hollywood
  Captain Hollywood

  Op aanvraag Zangers

  DanceFeest
 • Wouter Vink
  Wouter Vink

  Vanaf1975 Zangers

  FeestLevenslied / volks
Eenmansband Chris boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Eenmansband Chris beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Eenmansband Chris liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Eenmansband Chris wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Eenmansband Chris boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.