Search icon

Eerste post

Eerste post

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Net een nieuw huis? Dat moet uiteraard gevierd worden! Plots gaat de bel. Daar is het dan de aller eerste post! Een enorm pakket door De Koffiedames naar binnen gebracht.

Hartelijke ontvangst door de Koffiedames

Ze maken het alvast gezellig met een kopje koffie en iets lekkers. Toch bijzonder hè zo’n eerste kopje koffie samen met je nieuwe buren!

Hoera!!! De eerste post!

Daar gaat de bel! Er is post!!!!! Een enorm pakket wordt door De Koffiedames naar binnen gebracht. In het pakket zit een brievenbus, in de brievenbus zit de eerste post voor de toekomstige bewoners. Ze worden allemaal uitgenodigd om een boodschap op de kaart te schrijven voor de nieuwe buren en opnieuw te posten. Bij het uitzwaaien krijgen ze allemaal een kaart mee van een van hun buren. Een leuke herinnering aan een speciaal moment!
Shows
Eerste post
Eerste post

Vanaf850


 • De Soppers
  De Soppers

  Vanaf799 Animatie acts

 • Angelo de muzikale showbeer
  Angelo de muzikale showbeer

  Vanaf345 Animatie acts

 • Lakeien van 't hof
  Lakeien van 't hof

  Vanaf725 Animatie acts

Eerste post boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Eerste post beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Eerste post liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Eerste post wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Eerste post boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.