Search icon

El Jackson

El Jackson

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
EL Jackson is een duo dat louter hits brengt van Country, blues en Rock & Roll artiesten en veelal uitgevoerd in een eigen remake. Met in eigen studio opgenomen backing tracks brengt EL Jackson nummers van o.a Johnny Cash, Bonny Raitt, Elvis, Tammy Wynette, Lynn Anderson, Emmylou Harris, Chuck Berry…. EL Jackson valt zeer goed in de smaak bij een 30+ publiek en is uitermate geschikt voor in een cafe/zaal/restaurant of huiskamer. EL Jackson kan heel compact opgesteld staan en komt zelfs op huiskamer volume goed tot zijn recht. EL Jackson speelt 4 sets van een half uur en bezit een eigen professionele geluidsinstallatie.
Shows
El Jackson
El Jackson

Prijs op aanvraag

Genres
BluesCeremonieCountryRock

 • Hiccups
  Hiccups

  Vanaf660 Coverbands

  CountryEighties / 80´s
 • Wannebiezz
  Wannebiezz

  Op aanvraag Coverbands

  CarnavalEighties / 80´s
 • The Triplicats
  The Triplicats

  Vanaf1495 Coverbands

  Allround
El Jackson boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is El Jackson beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat El Jackson liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van El Jackson wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je El Jackson boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.