Search icon

Elastieken & Organza "Windrose"

Elastieken & Organza "Windrose"

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
"Windrose" is een unieke show, doordat er gebruik wordt gemaakt van prachtige organza en elastiek. Een combinatie die nog weinig in de luchtacrobatiek wordt toegepast. Deze act is speciaal gecreëerd voor openluchtevenementen met een speelhoogte van minimaal 12 meter! In de wind gaan de organzadoeken, in prachtige kleuren, een eigen leven leiden en danst de artiest samen met de wind en de doeken in een adembenemende visuele luchtvoorstelling. De elastieken zorgen voor spectaculaire grote sprongen en salto’s. Dit maakt de act zowel verrassend met acrobatiek op hoog niveau, als betoverend met de prachtige doeken. Onder de specials vallen de acts waarbij andere soort ophangsystemen worden gebruikt, die uniek zijn in de wereld van luchtacrobatiek. Deze acts worden zeer hoog in de lucht opgevoerd en samen met de unieke ophangsystemen biedt dat het publiek een nieuwe dimensie van acrobatiek in de lucht.
Shows
Elastieken & Organza "Windrose"
Elastieken & Organza "Windrose"

Vanaf750


Videos
 • Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks
  Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

  Vanaf600 Acrobaten

 • Cyr Wheel (LED)
  Cyr Wheel (LED)

  Vanaf700 Acrobaten

 • The Security Boys
  The Security Boys

  Vanaf425 Ontvangstacts

Elastieken & Organza "Windrose" boeken doe je zelf!
Acrobaten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elastieken & Organza "Windrose" beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elastieken & Organza "Windrose" liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elastieken & Organza "Windrose" wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elastieken & Organza "Windrose" boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acrobaten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.