Search icon

Elders

Elders

Bands
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Sinds 2014 speelt de Nederpopband Elders op de Nederlandse en Belgische podia, vanaf de eerste tellen was de boodschap naar het publiek duidelijk, Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. Muziek maken zonder computers, eerlijk, voor de raap en altijd recht uit het hart. Elders neemt je mee, laat je lachen en zoekt je tranen, maar doet dit vooral samen met het publiek. Elders maakt liedjes in de traditie van bands als The Scene, Blof, de Dijk en van Dik Hout. Toen ‘Laat me in jouw droom’ uitkwam stond deze meteen dagelijks in de dag top 5 van kro/avro’s sterren.nl , de single kwam in de top tien van de NEDFMtop40 en heeft weken lang in de RTVOost Sterrenparade gestaan. Vanuit heel Nederland kwamen er verzoeken voor interviews en belandde de single in playlisten. Reden genoeg om in juli van dat jaar met een opvolger te komen, ‘Denk aan jou’. Hoewel deze single in Nederland het goed deed, deze kreeg zelfs een nummer 1 notering in diverse hitlijsten zoals bijvoorbeeld NEDFM, werd deze single ook in België goed opgepakt en was de single weken lang te horen bij de zenders van de VBRO en Studio Brussel. In 2016 zal Elders weer te zien zijn in talloze kroegen, op festivals en andere podia in Nederland en België. Tijdens de optredens van Elders wordt het publiek meegenomen op een reis waarbij men van de ene emotie naar de ander geslingerd wordt. Van een tranentrekkende ballad wordt het publiek mee getrokken naar onvervalste rock en dan ineens is er weer een meezinger, soms uit eigen koker en dan weer een cover, zodat het publiek altijd betrokken wordt bij de band. Want dat is wat Elders wil, samen met het publiek een te gekke avond hebben.
Shows
Elders
Elders

Vanaf795

Genres
AllroundDance ClassicsFeestInstrumentaalJazzLevenslied / volksPopRockTop 40

Video’s
 • MrMartin
  MrMartin

  Op aanvraag Band

  Pop
 • De Splitspolitie
  De Splitspolitie

  Vanaf3075 Band

  Levenslied / volksPop
 • De Pretband, de band voor kinderen
  De Pretband, de band voor kinderen

  Vanaf1195 Band

Elders boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Elders online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Elders net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.