Search icon

Elektrisch Violiste Viool Snel

Elektrisch Violiste Viool Snel

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Viool Snel speelt pop-, film-, en dancemuziek op elektrische violen. Lekker hip en apart. De violen zijn mooi en apart om te zien, gecombineerd met de muziek is het anders-dan-anders. Als achtergrondmuziek en sfeermaker, maar ook kunnen mensen natuurlijk lekker meedansen. Met haar draadloze elektrische viool kan zij op een vaste plaats staan of juist rondlopend tussen de mensen. Bijvoorbeeld bij entree van je feest, als tussenact, tijdens een receptie, of tijdens en voorafgaand aan een diner. Het kan allemaal. Met haar ruime podiumervaring geeft elektrisch violiste Viool Snel extra sfeer aan jouw feest. Zowel rustigere muziek als lekkere dansnummers. In overleg stellen we een setlist samen die past bij jouw event.
Shows:
 • Pophits op elektrische viool (standaard show)Vanaf200
Genres
DanceFeestInstrumentaalKerstMusicalsPopTop 40

Foto's
 • Emmanuel Luciano Crombeen
  Emmanuel Luciano Crombeen

  Vanaf500 Violisten

  AchtergrondmuziekKlassiek
 • Scarlett Arts Cellist
  Scarlett Arts Cellist

  Vanaf375 Violisten

  Ceremonie
 • Violiste Mehrnaz Zand
  Violiste Mehrnaz Zand

  Op aanvraag Violisten

  Instrumentaal

Elektrisch Violiste Viool Snel boeken doe je zelf!

Violisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Violisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elektrisch Violiste Viool Snel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Violisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elektrisch Violiste Viool Snel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elektrisch Violiste Viool Snel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elektrisch Violiste Viool Snel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.