Search icon

Ella Red - Vinyl DJ

Ella Red - Vinyl DJ

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ik draai enkel vanaf vinyl! Door jarenlang verzamelen heb ik een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan ik een mooi feestje verzorgen. Qua type feest en evenement ben ik zeer allround: van een ontspannen tuinfeest tot een volle dansvloer. : : SPICEY Tunes__MUSIC blended to mix gracefully with social gatherings. De passie voor muziek en liefde voor platen is aangewakkerd door mijn vader die altijd een platenzaak heeft gehad. Ondanks mijn grote voorliefde voor funk, soul & disco, zie ik mezelf als een eclectische DJ. Ik draai vele muziekstijlen met in de basis: dat het een mix & match is met met elkaar. Funky Motown Disco Dynamite! Catchy Rock (n' Roll) Pop - Summer - Jaren 50 tm 00 : : YOU! ME! DANCING!
Shows:
 • Ella Red - Vinyl DJVanaf565
Genres
AllroundDiscoFunkPopRockRock & Roll

Videos
 • RVB
  RVB

  Vanaf500 Hardstyle DJ's

  Electro HouseHardstyle
 • David Milano
  David Milano

  Vanaf455 House DJ's

  ElektroHouse
 • Sascha Visser
  Sascha Visser

  Op aanvraag VIP DJ's

  HipHopHouse

Ella Red - Vinyl DJ boeken doe je zelf!

Vinyl DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vinyl DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ella Red - Vinyl DJ beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vinyl DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ella Red - Vinyl DJ liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ella Red - Vinyl DJ wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ella Red - Vinyl DJ boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.