Search icon

Elle van Rijn

Elle van Rijn

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ze is bekend als actrice, columniste en schrijfster en deze powervrouw is op vele vakgebieden inzetbaar. Elle van Rijn geeft verschillende trainingen, waaronder een training nonverbale communicatie en een training inspireren met creativiteit. Ook geeft ze workshops columnschrijven, scriptschrijven en thrillerschrijven. Daarnaast laat ze haar kennis en ervaring gelden als bedreven dagvoorzitter en presentatrice op seminars, congressen en events. Elle van Rijn, na de toneelacademie in Maastricht, speelde Elle in veel toneelstukken, series en films. Ondertussen volgde ze de Schrijversvakschool en debuteerde ze in 1996 met, De tragische geschiedenis van mijn succes. In 2008 volgde het boek De hartbewaakster en in 2010 verscheen de spannende roman, Het vergeten gezicht. In september 2011 zal haar vierde roman verschijnen met de titel: De dag waarop ik Johannes Klein doodreed. Naast auteur is Elle columniste, scenarioschrijver en actrice. Ze was soapster, ze speelde toneel, ze geeft cursussen thrillerschrijven, maar wat ze het allerbeste doet is zelf thrillers schrijven. Een eng goede workshop – Thrillerschrijven met Elle van Rijn en Marion Pauw Goede thrillers lees je met samengeknepen billen. Elle van Rijn en Marion Pauw weten er alles van en leren (on)ervaren schrijvers dan ook alle kneepjes van het spannende-boeken-schrijven.Thrillerschrijfsters Elle van Rijn en Marion Pauw, winnares van de Gouden Strop 2009, laten zien hoe je een thriller moet schrijven. Met jarenlange ervaring in schrijversland en een indrukwekkende lijst thrillers op hun naam zijn zij bij uitstek de personen om te laten zien hoe je tot een plot kunt komen waar de rillingen van over je rug lopen. In een leerzame maar vooral leuke workshop vertellen ze je de ingredienten om een spannende thriller te schrijven met veel intrige, onverwachte plotwendingen en mysterieuze personages. Ze tillen een tipje van de zwarte sluier op van morbide geesten, wraakgevoelens, verborgen verlangens en duistere geheimen.De schrijfsters gaan samen met het publiek aan de slag en zetten ter plekke een sensationeel plot neer. Aan het eind van de workshop kan het publiek naar huis met trips en trucs om hun eigen meeslepende thrillerverhaal te schrijven.. In het eerste gedeelte van de workshop laten we jullie kennis maken met alle geheimen van het thriller-schrijven. We leren je op gedegen en solide wijze de technieken die je kunnen helpen bij het schrijven van een spannend verhaal. Daarna duiken we in donkere schachten, ontwarren zieken geesten, laten ons bedwelmen door zwarte magie en ingewikkelde intriges. Alles is mogelijk! Wij laten je zien uit welke bronnen je je inspiratie kunt putten.
Shows
Elle van Rijn
Elle van Rijn

Vanaf3950


 • Martine Hauwert presentatrice
  Martine Hauwert presentatrice

  Vanaf1495 Presentatoren

 • Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic
  Sylvia - Internationale Presentatrice / Magic

  Vanaf895 Presentatoren

 • Ellemieke Vermolen
  Ellemieke Vermolen

  Op aanvraag Presentatoren

Elle van Rijn boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Elle van Rijn online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Elle van Rijn net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elle van Rijn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elle van Rijn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elle van Rijn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elle van Rijn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.