Search icon

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ellemieke Vermolen is fotomodel, actrice en presentatrice. Ze presenteert “Klussen & Wonen”. Eerder was Ellemieke Vermolen het gezicht van “Exclusief” bij SBS6. Ook is Ellemieke Vermolen te zien in de mobiele soap “Jong Zuid”. Ellemieke Vermolen schrijft ook artikelen voor het tijdschrift Glamazine. Na diverse acteeropleidingen en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte Ellemieke Vermolen zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk. Ellemieke Vermolen heeft in 2001 samen met zangeres Marlayne “Hou ‘m vast” gepresenteerd voor V8. Tot en met februari 2001 speelde Ellemieke Vermolen de sexy verpleegster Bo Donkers in Goudkust. Eerder was ze spelletjesbabe bij RTL4, en speelde een gastrol in de tweede Costa! TV serie. Ook presenteerde Ellemieke diverse evenementen in het land, zoals de Veronica Talent Scout events. Ellemieke Vermolen werkte ook als model bij Max Models. Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus. Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer reportages gedaan voor Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o’Neill. Daarnaast is Ellemieke Vermolen het gezicht geweest van vele TV-commercials, waaronder C&A, Arcade Dance, Amstel Bier en Hunkemöller. Ellemieke Vermolen is een perfecte gastvrouw en presentatrice voor een zakelijke bijeenkomst.
Shows
Ellemieke Vermolen
Ellemieke Vermolen

Prijs op aanvraag


 • Edwin van Hoevelaak
  Edwin van Hoevelaak

  Vanaf1000 Presentatoren

  Levenslied / volks
 • Marlayne Sahupala
  Marlayne Sahupala

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundCeremonie
 • Blije Klanten Bijten Niet
  Blije Klanten Bijten Niet

  Vanaf1650 Presentatoren

Ellemieke Vermolen boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ellemieke Vermolen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ellemieke Vermolen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ellemieke Vermolen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ellemieke Vermolen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.