Search icon

Elton John by Jimmy Love

Elton John by Jimmy Love

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jimmy is zonder twijfel Europa’s meest indrukwekkende tribute to Elton John.Zijn uiterlijk en zang zijn zo ontzettend gelijk aan Elton John dat je makkelijk denkt dat je voor de gek gehouden word, en geloofd dat je de grote man zelf hoort en ziet. Compleet met een live piano/keyboard set. Jimmy’s show bevat alle hits die je zou verwachten van deze wonderbaarlijke 70’s chart toppers op deze huidige dag. Jimmy is beschikbaar solo of met een band.
Shows
Elton John by Jimmy Love
Elton John by Jimmy Love

Prijs op aanvraag

Genres
PopSeventies / 70`s

Videos
 • Just like George Michael
  Just like George Michael

  Vanaf1295 Imitators

  DanceEighties / 80´s
 • Elvis imitator Frank
  Elvis imitator Frank

  Op aanvraag Imitators

  BluesRock
 • Queen Forever Tribute
  Queen Forever Tribute

  Vanaf1395 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
Elton John by Jimmy Love boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elton John by Jimmy Love beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elton John by Jimmy Love liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elton John by Jimmy Love wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elton John by Jimmy Love boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.