Search icon

Elvis imitator Frank

Elvis imitator Frank

Acts - clinics and shows
Boeken op aanvraag

“INSPIRED BY THE KING” is de titel van het thema waarmee Frank meer dan 30 jaar met groot succes de nationale en internationale podia betreedt. Als sound- en look-a-like verscheen de Nederlandse Elvis in verschillende televisieprogramma’s bij Ivo Niehe, Catherine (RTL 4), Ushi & Van Dijk (SBS 6) en diverse keren in de televisiecommercials van Holland Casino. Frank is de enige Elvis-imitator wereldwijd die met Junkie XL de hitsingle A Little Less Conversation van het jaar 2002 ten gehore bracht in het radioprogramma Stenders Vroeg (3FM). Naar aanleiding van de 25e sterfdag van The King op 16 augustus 2002, werd een speciaal herinneringsconcert gegeven tijdens het LOWLANDS festival. Voorafgaand aan zijn theatertour langs meer dan twintig Nederlandse theaters in 2003 en 2004, ontving Frank wederom een uitnodiging om een concert te geven op het prestigieuze LOWLANDS festival in 2003. Diverse festivals kwamen spoedig met uitnodigingen zoals PLEINPOP 2002, DAUWPOP 2005, PAASPOP 2006, de NIJMEEGSE 4DAAGSE FEESTEN 2006/2009, STREETROCK 2009, PEELPOP 2010 en CULT & TUMULT 2013. Ter viering van ‘Elvis 35th Anniversary’ in 2008 werd Frank Anthony gevraagd voor een ALOHA FROM HAWAII 1973 concert in de Maassporthal in Den Bosch met een orkest bestaande uit 50 musici. Frank is een populaire artiest binnen het BN-ers circuit. Naast concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen deed hij zijn performance op de bruiloft van Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag. Ook in het buitenland waaronder de Verenigde Staten, Thailand, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië heeft Frank meer aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’. Naast exclusieve solo optredens is het voor Bigbands en orkesten mogelijk om Frank te boeken voor diverse ‘In Concert’ concepten.
Shows
Elvis imitator Frank
Elvis imitator Frank

Prijs op aanvraag

Genres
BluesRockSeventies / 70`sSixties / 60`sTribute

 • Janis Joplin look-a-like
  Janis Joplin look-a-like

  Vanaf600 Imitators

  Sixties / 60`sTribute
 • Mark zingt Hazes!
  Mark zingt Hazes!

  Vanaf995 Imitators

  Levenslied / volksTribute
 • Robbie Williams sound and lookalike
  Robbie Williams sound and lookalike

  Vanaf1550 Imitators

Elvis imitator Frank boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Elvis imitator Frank online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Elvis imitator Frank net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elvis imitator Frank beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elvis imitator Frank liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elvis imitator Frank wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elvis imitator Frank boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.