Search icon

Elz Bakker

Elz Bakker

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Elz Bakker is met haar prachtige stemgeluid, mooie uitstraling en natuurlijke charme hard op weg om van haar grote hobby zingen een groot succes te maken. Elz is door haar vele succesvolle optredens al bij een groot publiek een bekendheid. Op achtjarige leeftijd maakte zij haar debuutsingle en eind jaren ´80 stapte zij als winnares van het podium bij één van de afleveringen van Henny Huisman´s Soundmixshow. Geroutineerd en enthousiast zong zij enkele jaren in een band om vervolgens voor een solocarrière te kiezen. Met haar hitsingle 1000x gelogen sloot het Nederlandse publiek haar in de armen wat resulteerde in een grote schare trouwe fans. Haar droom om beroemd te worden lijkt nu echt uit te gaan komen. Ze is een samenwerking aangegaan met ´oude´ bekende producer Riny Schreijenberg. De man die met zijn vroegere MM label vele grote successen achter zijn naam heeft staan. Onder andere was hij de ontdekker van Frans Bauer. Op 13 november 2009 is het dan eindelijk zover. De release van haar nieuwe single, ´Zoveel Mooie Woorden´ met een prachtige videoclip Een nieuw label(Ynos Music), een nieuw geluid, een nieuwe clip en een nieuw enthousiast team om haar heen. Vol vertrouwen gaat deze uiterst sympathieke zangeres haar toekomstdromen achterna. Dit zullen niet alleen maar ‘Zoveel Mooie Woorden’ zijn.
Shows
Elz Bakker
Elz Bakker

Vanaf695

Genres
Levenslied / volksPop

Videos
 • Ruby Prophet
  Ruby Prophet

  Vanaf650 Zangeressen

  DanceHipHop
 • Monique Smit
  Monique Smit

  Vanaf1995 Zangeressen

  FeestLevenslied / volks
 • Achtergrond 'Miekes Muzikaal Behang'
  Achtergrond 'Miekes Muzikaal Behang'

  Vanaf445 Zangeressen

  AchtergrondmuziekJazz
Elz Bakker boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Elz Bakker beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Elz Bakker liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Elz Bakker wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Elz Bakker boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.