Search icon

Emma Joan

Emma Joan

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Emma Joan (en band/pianist) is te boeken voor bruiloften, kleine feesten, restaurants (achtergrondmuziek), maar ook voor andere bijzondere gelegenheden. Een intieme setting of juist uitpakken met een muzikale band? Wij doen er alles aan om een passende sfeer neer te zetten: van stemmige pop-ballads tot groovy funk/soul muziek.
Shows:
 • Emma Joan en band/pianistVanaf500
Genres
AchtergrondmuziekCeremonieFunkJazzNineties / 90`sPopSoul

Videos
 • Esther Hart
  Esther Hart

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundEighties / 80´s
 • Wietske Laverman
  Wietske Laverman

  Vanaf495 Zangeressen

  AllroundCountry
 • Belle Perez
  Belle Perez

  Vanaf6500 Zangeressen

  Latin

Emma Joan boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Emma Joan beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Emma Joan liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Emma Joan wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Emma Joan boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.