Search icon

Es van Velzen

Es van Velzen

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze muzikale zangeres weet de gevoelige snaar te raken met haar prachtige stem Es van Velzen is 7 jaar geleden live gaan zingen met angst in knieën. Door een zus van een vriendin is ze een keer live gaan zingen op een braderie. Onervaren, supergaaf, maar doodeng! Maar dankzij de goede en lieve motivaties van collega zanger/zangeres Luc Meijer en Nancy Visser en feestboot Ms. De Jordaan ben is ze door gaan zetten en weet ze van elke gelegenheid een feestje te maken!
Shows:
 • Party met Es van VelzenVanaf449
Genres
AllroundCountryFeestLevenslied / volksSixties / 60`sCarnavalOktoberfestReggae

Videos
Foto's
 • Elske DeWall
  Elske DeWall

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzPop
 • Warm Winterfeest | Zingende Elfjes
  Warm Winterfeest | Zingende Elfjes

  Vanaf350 Zangeressen

  Kerst
 • Tara McDonald
  Tara McDonald

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance

Es van Velzen boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Es van Velzen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Es van Velzen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Es van Velzen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Es van Velzen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.