Search icon

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Cocktail-Baristas
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hands on! Een paar uurtjes informeel met collega’s of vrienden in de schoenen staan van een echte barista. Leer hoe je een espressomachine bedient, een koffiemolen afstelt voor de perfecte espresso en leer melk opschuimen om een romige cappuccino te maken. Leuk, leerzaam en lekker!
In een eventuele vervolg sessie leren we je basis latte art melk figuren maken.
Je altijd afgevraagd waarom je espresso of cappuccino thuis nooit zo lekker is als bij een espressobar? Dan bieden wij een mooie workshop waar je met al je vragen terecht kan, en waar je leert om het beste uit de boon te halen. Een 3 uur durende basis workshop om alle ins en outs te leren om een goede espresso en een cappuccino te maken. Leer om de goede bonen te kiezen, de maling, extractie en hoe je prachtig mooi melkschuim krijgt, altijd. Neem desnoods je eigen machine mee. Het leukst is dit (en betaalbaarder) met een groepje te doen.
Investeer een ochtend met een professionele barista en je hoeft nooit meer de deur uit voor goede koffie!
Shows
Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop
Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Vanaf625


Videos
 • De Oesterkoning
  De Oesterkoning

  Vanaf350 Koks and Chefs

 • Puur Gianni - Pizzabakker op locatie
  Puur Gianni - Pizzabakker op locatie

  Vanaf255 Koks and Chefs

 • Kus de Kok (Thuiskok)
  Kus de Kok (Thuiskok)

  Vanaf410 Koks and Chefs

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop boeken doe je zelf!
Cocktail-Baristas boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Cocktail-Baristas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Cocktail-Baristas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Cocktail-Baristas meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.