Search icon

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Cocktail-Baristas
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Hands on! Een paar uurtjes informeel met collega’s of vrienden in de schoenen staan van een echte barista. Leer hoe je een espressomachine bedient, een koffiemolen afstelt voor de perfecte espresso en leer melk opschuimen om een romige cappuccino te maken. Leuk, leerzaam en lekker!
In een eventuele vervolg sessie leren we je basis latte art melk figuren maken.
Je altijd afgevraagd waarom je espresso of cappuccino thuis nooit zo lekker is als bij een espressobar? Dan bieden wij een mooie workshop waar je met al je vragen terecht kan, en waar je leert om het beste uit de boon te halen. Een 3 uur durende basis workshop om alle ins en outs te leren om een goede espresso en een cappuccino te maken. Leer om de goede bonen te kiezen, de maling, extractie en hoe je prachtig mooi melkschuim krijgt, altijd. Neem desnoods je eigen machine mee. Het leukst is dit (en betaalbaarder) met een groepje te doen.
Investeer een ochtend met een professionele barista en je hoeft nooit meer de deur uit voor goede koffie!
Shows
Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop
Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop

Vanaf625


Video’s
 • Grand Pianobar
  Grand Pianobar

  Vanaf1035 Cocktail-Baristas

 • Bianca Janssen
  Bianca Janssen

  Vanaf2750 Koks and Chefs

 • Birgit Flüg
  Birgit Flüg

  Vanaf495 Koks and Chefs

Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Cocktail-Baristas boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Cocktail-Baristas direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Cocktail-Baristas boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Espresso Kitchen: Koffie / Barista Workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Cocktail-Baristas meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.