Search icon

Eyelar Mirzazadeh

Eyelar Mirzazadeh

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eyelar Mirzazadeh is 19 jaar en geboren in Veenendaal.  In 2012 nam ze deel aan een grote talentenjacht (The Voice Of Holland) waar ze de halve finale behaalde. Twee van haar optredens/nummers kwamen in de Single Top 100 terecht. Naast het zingen, kan Eyelar goed dansen! Ze werd derde tijdens het NK Streetdance. Met deze twee specialiteiten, weet Eyelar een fantastisch optreden neer te zetten.
Shows:
 • Eyelar MirzazadehVanaf1495
Genres
DancePop

Videos
 • Do
  Do

  Vanaf3975 Zangeressen

  AllroundPop
 • Sylvia Samson
  Sylvia Samson

  Op aanvraag Zangeressen

  CeremonieDance Classics
 • Justine Pelmelay
  Justine Pelmelay

  Vanaf2475 Zangeressen

  AllroundCeremonie

Eyelar Mirzazadeh boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Eyelar Mirzazadeh beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Eyelar Mirzazadeh liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Eyelar Mirzazadeh wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Eyelar Mirzazadeh boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.