Search icon

Soundcloud
FAB (NL)

FAB (NL)

DJ's
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
FAB(NL) is een getalenteerde muzikant en producer uit Nederland. Met een passie voor het creëren van meeslepende melodieën en aanstekelijke beats heeft FAB(NL) zich een plek veroverd in de elektronische muziekscene. Door elementen van house, techno en progressieve klanken te combineren, heeft FAB(NL) een kenmerkende stijl ontwikkeld die luisteraars betovert en meeneemt naar een wereld van ritmische euforie. Zijn tracks staan bekend om hun complexe gelaagdheid, pulserende baslijnen en betoverende synthesizer-arrangementen, waardoor een sonisch landschap ontstaat dat het publiek van begin tot eind in zijn greep houdt. FAB(NL) heeft erkenning gekregen voor zijn uitzonderlijke productievaardigheden en unieke muzikale visie. Zijn composities getuigen van zijn nauwgezette aandacht voor detail, waarbij hij elk nummer zorgvuldig vormgeeft om een werkelijk meeslepende sonische ervaring te bieden. Of hij nu live optreedt of in de studio werkt, FAB(NL) toont zijn technische vaardigheden en aangeboren muzikaliteit, wat hem een trouwe schare fans over de hele wereld heeft opgeleverd.
Shows:
 • What HouseMusic Means 2Me Vanaf250
Genres
DanceDance ClassicsElectro HouseHouse

Videos
Foto's
 • DJ JOSE
  DJ JOSE

  Vanaf995 House / Club DJ's

  DanceHouse
 • Funkl & Berg
  Funkl & Berg

  Vanaf250 House / Club DJ's

  DiscoElectro House
 • Martien V.
  Martien V.

  Vanaf500 House DJ's

  Electro HouseElektro

FAB (NL) boeken doe je zelf!

House / Club DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House / Club DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is FAB (NL) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House / Club DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat FAB (NL) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van FAB (NL) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je FAB (NL) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.