Search icon

Fabienne de Vries

Fabienne de Vries

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Fabienne de Vries werd op 1 februari 1974 in Amsterdam geboren. Al op vierjarige leeftijd begon ze met klassiek ballet dat ze vervolgens op haar twaalfde jaar inruilde voor jazzballet. Na de lagere school heeft ze, met een duidelijk talenpakket en zelfs een jaar latijn, de Havo doorlopen in Amstelveen. Via het achtergrondkoortje dat René Froger begeleidde bij Your place or mine belandde ze in de studio’s van Endemol. Hier bekroop haar het gevoel van: “Dit is wat ik wil, hier voel ik me prettig”. Fabienne beschikt inmiddels over een rijke tv-ervaring als achtergrondzangeres en danseres. Zij was te zien bij ‘Love Letters’ en de ‘Honeymoon Quiz’. Via een castingbureau kwam zij terecht op de sets van o.a. ‘Zonder Ernst’ en ‘Onderweg naar Morgen’ en bovendien was zij in het seizoen ’94 de lieftallige assistente van Robert ten Brink in ‘All you need is Love’. Bij TMF presenteerde Fabienne het magazine programma ‘Toute Fabienne’ en de beste clips van het moment in de ‘Clipparade’. Ook nam Fabienne samen met de drie andere vrouwelijke TMF-veejays achter de zangmicrofoon plaats, waarna de dames als “The Magnificent Four” de hit “Get Close To You” scoorden. Waarna zij als solo artiest verder ging en een top 15 hit scoorde met het nummer “Will you still love me”. Na TMF ging Fabienne naar Joop Van De Ende producties en deed daar samen met Reinout Oerlemas ‘Wedden Dat’. Hierna kreeg zij haar eigen ‘Straat op Stelten’ en deed op Radio538 een maandelijks programma op de vrijdagavond. Op RTL4 was zij te zien met het programma ‘Your Big Break’ waar o.a. Jody Bernal zijn doorbraak vond. Daarna bij Yorin met het programma ‘Wannahaves’ en bij V8/Veronica ‘Fear Factor’ en ‘Fabienne Op Kamers’. Inmiddels was zij ook als actrice terug gevraagd bij de populaire jongeren soap ‘Onderweg naar Morgen’ waar zij een half jaar lang de dubbelrol van tweelingzusjes Bobbie en Nicky Fisher op zich nam.Daarnaast presenteert zij nu, voor het 2de seizoen, het programma ‘RTL Woon & Klus Magazine’. Waarin zij naast de algemene presentatie en interviews met de bewoners ook het hele land doorkruist op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen en interieur. Naast al dit tv-geweld is Fabienne ook in het bedrijfsleven actief. Zo presenteert zij regelmatig diverse evenementen en ook grote presentaties tot in het Gelredome, is zij gastvrouw/dagvoorzitter bij symposia en leidt zij graag discussies.
Shows
Fabienne de Vries
Fabienne de Vries

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Nadine Bongaerts - Moderator Events
  Nadine Bongaerts - Moderator Events

  Vanaf1650 Presentatoren

 • Alexandra Maris
  Alexandra Maris

  Vanaf395 Presentatoren

 • Presentator Gerard
  Presentator Gerard

  Vanaf225 Presentatoren

Fabienne de Vries boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Fabienne de Vries online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Fabienne de Vries net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fabienne de Vries beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fabienne de Vries liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fabienne de Vries wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fabienne de Vries boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.