Search icon

Fajah Lourens

Fajah Lourens

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Foto: Roy van Ingen

Fajah Lourens biografie

Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje. Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een ‘selfmade woman’. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden. School was niet aan Fajah besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Fajah: “Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee.” Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken. Fajah zegt hierover: “Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens”. Fajah ging op zichzelf wonen en verdiende in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e ging Fajah samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen kregen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem, wat ‘hemel’ betekent. Fajah: “Die keuze heb ik heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje.” Het gezinnetje bleek echter niet geheel te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening. Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, besloot Fajah haar jeugddroom verder na te jagen en ze schreef zich in bij diverse castingbureaus. Het resultaat: Fajah mocht auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fajah heeft diverse gastrollen gespeeld in Costa!, Kees & Co. en Shouf Shouf. Met haar twee boeken en een enorm groot Instagram account is Fajah inmiddels uitgegroeid tot een ware fitness goeroe. Haar DJ carrière heeft ze hierdoor per 1 september 2018 stil gezet. Fayah is te boeken voor uw bedrijfspresentatie (bijv.beurzen, openingen, gastspreekster, presentatie werkzaamheden etc.).  Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Shows
Fajah Lourens
Fajah Lourens

Prijs op aanvraag


Videos
 • Christophe Vekeman
  Christophe Vekeman

  Vanaf1995 Presentatoren

 • Willem Gunneman
  Willem Gunneman

  Op aanvraag Presentatoren

 • Hans Kraay Jr.
  Hans Kraay Jr.

  Op aanvraag Presentatoren

Fajah Lourens boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fajah Lourens beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fajah Lourens liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fajah Lourens wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fajah Lourens boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.