Search icon

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij zijn nu bezig met trainen voor een grote show. Wij voeren van alles op. Dans in verschillende stijlen, zang en tapdance. Vanaf 1 juli wordt de hele voorstelling hier op geplaatst. Wij zijn flexibel dus mix wat je wil. Heeft u zelf ideeen? Dat kan Geef dat 3 maand van te voren aan en we maken het naar uw smaak. Wij zijn als groep, show en solo te boeken. Ik heb een groot bestand artiesten die kunnen dansen en zingen. Geef aan wat u zoekt en ik stuur foto’s en filmpjes van de artiest.
Shows
Fame
Fame

Vanaf100

Genres
Allround

 • Las Vegas Dansshow
  Las Vegas Dansshow

  Vanaf900 Dansshows

 • Promo Dames
  Promo Dames

  Vanaf400 Dansshows

  Allround
 • Buikdanseres Anna
  Buikdanseres Anna

  Vanaf300 Dansshows

Fame boeken doe je zelf!
Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fame beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fame liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fame wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fame boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.