Search icon

Fantastic4

Fantastic4

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een nieuwe naam, een nieuw kwartet, maar bij elkaar genomen goed voor tientallen jaren ervaring met entertainment! Fantastic4 is geschikt voor ELK evenement, of dat nou een bedrijfsfeest, feesttent, tuinfeest, kermis, huwelijksfeest, dancing, café of carnaval is ! Fantastic4 kent een flexibele bezetting, stuk voor stuk top zangers, zangeressen en musici, al naar gelang wie beschikbaar is, of naar uw persoonlijke voorkeur. De bezetting van Fantastic4 is flexibel en in eerste instantie afhankelijk van wie op welke datum beschikbaar is en uw persoonlijke voorkeur. Al naar gelang het soort evenement en beschikbaar budget is Fantastic4 uit te breiden met bijvoorbeeld meerdere zangeressen, bassist, gitarist, extra toetseniste, etc., tot een bezetting van maar liefst 10 musici. De naam wordt steeds aangepast, dus Fantastic4, 5, 6, 7, etc. Een soort super-sessieband dus, met een bezetting van louter geschoolde en zeer ervaren topmusici. En als het helemaal 'los' mag, kan er ook nog een complete blazerssectie van 4 man aan worden toegevoegd ! En om het helemaal af te maken kan - tegen een schappelijk prijsje- de eigen DJ binnen de gelederen doordraaien tijdens de pauzes, met repertoire dat aansluit bij dat van de band ! Geen suffe pauzemuziek dus..
Shows
Fantastic4
Fantastic4

Vanaf1450

Genres
AllroundFeestLevenslied / volksPopRockTop 40

Video’s
 • The New Party
  The New Party

  Vanaf4250 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Soulblender
  Soulblender

  Vanaf1950 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
 • De Swingers
  De Swingers

  Vanaf1190 Coverbands

  AchtergrondmuziekBlues
Fantastic4 boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Fantastic4 online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Fantastic4 net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fantastic4 beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fantastic4 liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fantastic4 wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fantastic4 boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.