Search icon

Feest DJ Matthew

Feest DJ Matthew

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Feest DJ Matthew is de feestkenner voor uw feest. Van galafeesten tot après-ski cafés Matthew draait op ieder feest de ideale mix. Met een bak ervaring is Matthew ook een gegarandeerd spektakel op uw feest. Feest DJ Matthew ( Matthew van Merkesteijn ) werd geboren op 15 jaunari 1983 in de stad van Flipje, Tiel. Muziek zit al van jongs af aan in het bloed. Dat blijkt helemaal als hij al op 6 jarige leeftijd samen met de razend populaire “Havenzangers” op het podium staat. Ook op de basisschool is het Matthew die zich in de schijnwerpers werkt door plaatjes te draaien tijdens de schoolfeestjes. Als er in 1995 een DJ gezocht wordt voor de jeugddisco’s in het plaatselijke Dorpshuis begint het steeds duidelijker te worden dat Matthew een ras entertainer is.

DE ZINGENDE DJ

Naar aanleiding van het succes wordt Matthew ook gevraagd voor diverse andere feesten zoals bijvoorbeeld de voetbalclub. Het zijn de eerste succesvolle muzikale DJ stappen van Matthew in de wereld van feesten en partijen. Bij wijze van grap begon Matthew na een tijdje de liedjes mee te zingen en ook dat bleek een schot in de roos. Van het één kwam het ander en al snel zong Matthew ieder evenement naar een kolkend hoogtepunt. Om zijn (Nederlandstalige) zangkwaliteiten naar een hoger level te tillen besluit Matthew om zanglessen te volgen. Hiervoor volgt hij zangles bij Alice Maywood (van het populaire duo Maywood). Alice brengt hem de fijne kneepjes bij en feestzanger Matthew is geboren. Naast zingen deinst Matthew er ook niet voor terug om een instrument te bespelen. U moet er dan ook niet gek van opkijken als de feestmeester plotseling komt opdraven met een trompet of accordeon om de feestvreugde nog meer te verhogen.

GRENSVERLEGGEND

Vanaf zijn eerste levensjaar brengt Matthew jaarlijks een bezoek aan het populaire wintersportgebied “Brixental” in Oostenrijk. In de tijd dat de Apres Ski begon op te komen was Matthew er als de kippen bij om zich te melden bij de verschillende Après-ski tenten in Brixen, Westendorf en Saalbach Hinterglemm. Hierdoor groeide Matthew ook in Oostenrijk uit tot een geliefde DJ. Vanaf 2000 gebruikt Matthew de benaming “Feest DJ Matthew”. Het dekt meer de lading van de dingen die hij doet. Matthew wordt steeds populairder en groeit uit tot de meest geboekte DJ van de Betuwe. De benaming “Feest DJ Matthew” heeft hij eigenlijk te danken aan het Lentefeest waar Matthew in die tijd 5 jaar lang de huis deejay was. De organisatie had op hun poster-uitingen hem deze naam toebedeeld. Ook tal van andere grote evenementen mocht Feest DJ Matthew met zijn muziek opluisteren. Zo vermaakte hij het publiek bij de Rijnweek in Rhenen en was hij de VIP en artiesten entertainer op de Mega Piraten Festijn afterparty in het Gelredome in Arnhem.
Shows
Feest DJ Matthew
Feest DJ Matthew

Vanaf250

Genres
Apres-skiCarnavalFeestFoutLevenslied / volksTop 40

Videos
 • DJ Kicken
  DJ Kicken

  Op aanvraag Feest DJ's

  AllroundFeest
 • DJ Franky B.
  DJ Franky B.

  Vanaf650 Feest DJ's

  AllroundDance Classics
 • DJ Cor
  DJ Cor

  Vanaf650 Feest DJ's

  AllroundApres-ski
Feest DJ Matthew boeken doe je zelf!
Feest DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Feest DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Feest DJ Matthew beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Feest DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Feest DJ Matthew liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Feest DJ Matthew wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Feest DJ Matthew boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Feest DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.