Search icon

Feestduo Happy Ouwer

Feestduo Happy Ouwer

Artiesten
Nederlands
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Feestduo Happy Ouwer treed het hele jaar door op feesten, partijen, kroegfeesten, tentfeesten maar ook bij kleinere gezelschappen in de tuin als iemand een feestje geeft. We hebben een "tape act" van een half uur en hebben een 99,9% feestgarantie en leveren muziek van eigen maar zeker ook veel Nederlandse feest covers. Na ons optreden hoeft de DJ de bal nog maar in te koppen voor een geslaagde avond. Na het succes van hun carnavalskraker "De Portier" 2016 wisten de heren van Feestduo Happy Ouwer voor carnaval 2017 weer een echte carnavals hit te produceren. Op 11-11-2016 werd "Feest bij elke scheet" gereleased en de vele positieve reacties en verwachtingen hebben het nummer ook waargemaakt. Met meer dan 92.000 hits op YouTube en meer dan 50.000 streams een succes voor onze inspanning en de Happy Ouwer crew, Tekstschrijver en studio Sonicsolutions. Ook dit carnavalsjaar 2017/2018 komen we weer uit met een eigen single "Storm in een glas bier". Het nummer is, net als alle andere eigen nummers, te downloaden in alle bekende downloadshops en te streamen op HitsNL en Spotify. Medio Januari 2018 komen we met de officiële Videoclip. Het nummer is, net als alle andere nummers van ons, geschreven en gecomponeerd door Colin Heikens en Rutger Kanis. Arno En Ewald hebben inmiddels hun sporen verdiend in de regio met hun optredens. Wanneer zij het podia betreden kun je ervan uit gaan dat, als de muziek wordt in gestart, de boel op zijn kop gaat. Zij gaan dan ook voor 99,9% feest garantie. Hun enthousiaste performance, aanstekelijke gezelligheid feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten. Dit doen deze heren dan ook het hele jaar door. De Heren van Feestduo Happy Ouwer en hun crew weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dit doen ze tijdens een tape-act van ruim een half uur met eigen nummers en covers van de best gemaakte feestnummers die er maar te bedenken zijn.... Alles in het verstaanbaar Nederlands. Van onze nieuwe single "Storm in een glas bier" Gaat je carnavals hart sneller kloppen en je bloed sneller stromen. De heren verheugen zich er dan ook enorm op om de aankomende periode en kunnen niet wachten op de hoogtijdagen van de carnaval. Zij zijn er klaar voor om u te gaan vermaken en een geweldig feest te gaan bezorgen!
Shows
Feestduo Happy Ouwer
Feestduo Happy Ouwer

Vanaf1195

Genres
CarnavalFeestApres-ski

 • Mark Dakriet
  Mark Dakriet

  Op aanvraag Zangers

  CeremonieFeest
 • Just like Bono
  Just like Bono

  Op aanvraag Zangers

  AllroundLevenslied / volks
 • Rooie Rico
  Rooie Rico

  Vanaf995 Zangers

  CarnavalFeest
Feestduo Happy Ouwer boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Feestduo Happy Ouwer online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Feestduo Happy Ouwer net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Feestduo Happy Ouwer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Feestduo Happy Ouwer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Feestduo Happy Ouwer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Feestduo Happy Ouwer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.