Search icon

Feestzangers Gustaf & Otto

Feestzangers Gustaf & Otto

Artiesten
Nederlands
Duits
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Feestartiesten Gustaf & Otto hebben in de loop der jaren een geweldig goede naam opgebouwd door de vele optredens die zij hebben verzorgd op grote en kleine feesten, in heel Nederland, België en Oostenrijk. Feestzangers Gustaf & Otto zijn momenteel DE GEZELLIGSTE FOUTE FEEST-ACT, en dat doen ze allemaal echt LIVE! Ieder optreden van feestduo Gustaf & Otto is anders, het repertoire word telkens afgestemd op het aanwezige publiek. Hun stemmen doen u denken aan John de Bever, Wolter Kroes, Andre Hazes en De Toppers. Ook hebben wij al diverse eigen feesthits uitgebracht te weten “Belinda, de heetste meid op Tinder” “Nooit meer naar huis” en onlangs onze nieuwe feesthit “Jij leek leuker op de foto” Deze zijn verkrijgbaar op cd en te streamen via alle bekende portals zoals Spotify, Apple music, Deezer en nog veel meer kanalen. Feestzangers Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a.Confetti Knallers, Oranje Party, het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door” en van het BNN/VARA programma Kassa in het onderdeel “De Belbus” waarin zij in het het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z’n kop hebben gezet. Memorabele televisie dus. Feestzangers Gustaf & Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Foodtruck festival “Picknick in het park, Vurtocht Eindhoven, BBq Goodness Bierfeest en vele andere kleine en grote feesten door heel Nederland, België en natuurlijk Oosterijk. Kortom een uniek duo waarbij stilstaan tijdens de optredens een onmogelijke opgave is.
Shows:
 • Foute feestzangers Gustaf & Otto (30 minuten)Vanaf899
 • Foute feestzangers Gustaf & Otto (60 minuten)Vanaf1099
 • Foute feestzangers Gustaf & Otto (2 x 30 minuten)Vanaf1149
 • Foute feestzangers Gustaf & Otto (2 x 45 minuten)Vanaf1349
Genres
Apres-skiCarnavalFeestFoutInteractief / Op verzoekLevenslied / volksOktoberfest

Videos
Foto's
 • Stanley Burleson
  Stanley Burleson

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCeremonie
 • Remco van Veld
  Remco van Veld

  Vanaf650 Zangers

  Apres-skiFeest
 • Joshua Aaron
  Joshua Aaron

  Vanaf285 Zangers

  CountryJazz

Feestzangers Gustaf & Otto boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Feestzangers Gustaf & Otto beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Feestzangers Gustaf & Otto liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Feestzangers Gustaf & Otto wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Feestzangers Gustaf & Otto boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.