Search icon

Femke Hengeveld

Femke Hengeveld

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Femke Hengeveld is een Arnhemse zangeres die door haar ruime ervaring en allround repertoire altijd snel en overal inzetbaar is. Zij treedt wekelijks meerdere malen op, en heeft het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Ook is zij regelmatig te horen en te zien in radio en televisie programma's. Femke kan uw lievelingsnummer komen zingen op een bruiloft of uitvaart, maar ook een allround set van een half uur of meerdere sets op elk feest. Zij heeft perfect repertoire voor een klein tuinfeest, een bruiloft, mega feesttent maar ook voor uw chique dinnershow of uw cafe. Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance. Bel of mail om met ons te bespreken of zij beschikbaar is en hoe Femke de perfecte invulling voor uw evenement kan zijn. Femke gaat standaard op pad met een ervaren geluidsman van Sing Showequipment en heeft daardoor altijd een A geluidset bij zich. (Geluid tot 250 personen)
Shows:
 • Femke HengeveldVanaf895
Genres
AllroundCeremonieDancePopTop 40AchtergrondmuziekApres-skiDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestInteractief / Op verzoekLevenslied / volksSoulNineties / 90`sNu-discoRockSeventies / 70`s

Foto's
 • Trijntje Oosterhuis
  Trijntje Oosterhuis

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzPop
 • Rozalla
  Rozalla

  Vanaf3450 Zangeressen

  DanceDance Classics
 • Corry Konings
  Corry Konings

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volks

Femke Hengeveld boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Femke Hengeveld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Femke Hengeveld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Femke Hengeveld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Femke Hengeveld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.