Search icon

Femke Hengeveld

Femke Hengeveld

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Eigen nummers
Beschikbaarheid opvragen

Femke Hengeveld is een Arnhemse zangeres die door haar ruime ervaring en allround repertoire altijd snel en overal inzetbaar is. Zij treedt wekelijks meerdere malen op, en heeft het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Ook is zij regelmatig te horen en te zien in radio en televisie programma's. Femke kan uw lievelingsnummer komen zingen op een bruiloft of uitvaart, maar ook een allround set van een half uur of meerdere sets op elk feest. Zij heeft perfect repertoire voor een klein tuinfeest, een bruiloft, mega feesttent maar ook voor uw chique dinnershow of uw cafe. Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance. Bel of mail om met ons te bespreken of zij beschikbaar is en hoe Femke de perfecte invulling voor uw evenement kan zijn. Femke gaat standaard op pad met een ervaren geluidsman van Sing Showequipment en heeft daardoor altijd een A geluidset bij zich. (Geluid tot 250 personen)
Shows
Femke Hengeveld
Femke Hengeveld

Vanaf1195

Genres
AllroundCeremonieDancePopTop 40AchtergrondmuziekApres-skiDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestInteractief / Op verzoekLevenslied / volksSoulNineties / 90`sNu-discoRockSeventies / 70`s

Foto's
 • Hind
  Hind

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volksPop
 • Simone Kleinsma
  Simone Kleinsma

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundLevenslied / volks
 • Janneke de Roo
  Janneke de Roo

  Vanaf795 Zangeressen

  CeremonieLevenslied / volks
Femke Hengeveld boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Femke Hengeveld online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Femke Hengeveld net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Femke Hengeveld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Femke Hengeveld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Femke Hengeveld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Femke Hengeveld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.