Search icon

Fenn-Live

Fenn-Live

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Fenn-Live, toetseniste/zangeres, allround repertoire, ook eigen songs. Enthousiast, professioneel, en weet er altijd iets speciaals van te maken. Nu met de voor haar op maat gemaakte mini vleugel. Fenn is net dat beetje meer. Ook als tape act beschikbaar.
Shows:
 • Fenn-Live: More than MusicVanaf450
Genres
AchtergrondmuziekAllroundFeestInstrumentaalPopRockCeremonieInteractief / Op verzoek

Videos
Foto's
 • Jorieke Sterken
  Jorieke Sterken

  Op aanvraag Zangeressen

  CountryRock
 • Britney Spears (Tribute act)
  Britney Spears (Tribute act)

  Vanaf2595 Zangeressen

  FeestFout
 • Laura Vlasblom
  Laura Vlasblom

  Vanaf1750 Zangeressen

  AllroundCeremonie

Fenn-Live boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fenn-Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fenn-Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fenn-Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fenn-Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.