Search icon

Fenn-Live

Fenn-Live

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Fenn-Live, toetseniste/zangeres, allround repertoire, ook eigen songs. Enthousiast, professioneel, en weet er altijd iets speciaals van te maken. Nu met de voor haar op maat gemaakte mini vleugel. Fenn is net dat beetje meer. Ook als tape act beschikbaar.
Shows
Fenn-Live: More than Music
Fenn-Live: More than Music

Vanaf450

Genres
AchtergrondmuziekAllroundFeestInstrumentaalPopRockCeremonieInteractief / Op verzoek

Videos
Foto's
 • Judith Jobse
  Judith Jobse

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Brigitte Nijman
  Brigitte Nijman

  Vanaf1995 Zangeressen

  Levenslied / volksMusicals
 • Evy
  Evy

  Vanaf195 Zangeressen

  AchtergrondmuziekAllround
Fenn-Live boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Fenn-Live beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Fenn-Live liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Fenn-Live wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Fenn-Live boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.