Search icon

Firma de Kuus

Firma de Kuus

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Congressen, Symposia, Open dagen enzovoort. Veel gasten, veel publiek, maar hoe houd je die publieksstromen onder controle? Hoe ontvang je een groep mensen en hoe begeleid je ze naar de juiste zalen? Wij regelen dit met ‘logistiek entertainment’. Acteurs kunnen, dankzij ervaring en overzicht, op luchtige wijze groepen mensen de juiste richting op sturen. Hiervoor hebben we een aantal acts ontwikkeld. Ook de timetable in de gaten houden en sprekers aankondigen behoort tot de mogelijkheden.
Maak kennis met Happy Welcome, Chriss & Chrissy en het Yellow team.
Happy Welcome: een act die zich al jaren bewijst. Groene kostuums met een geheel eigen sfeer. Charmante maar doortastende karakters Carla en Corné. Chriss & Chrissy: speciaal ontwikkeld voor een internationale sales meeting in Mumbai. Ook Engelstalig mogelijk of als korte publieksopwarmer. Ook gewoon in Nederland te boeken. Yellow Team: oorspronkelijk ontworpen voor het Ministerie van Defensie om VIP’s te begeleiden bij de Tour de France. Graag denken we mee of bedrijfskleuren terug kunnen komen in onze kostuums. Dankzij hun enorme ervaring hebben zij overzicht over elk evenement en wijzen de deelnemers en gasten letterlijk de weg op uw evenement!
Shows
Firma de Kuus
Firma de Kuus

Prijs op aanvraag


 • Belle Fischer
  Belle Fischer

  Vanaf500 Theateracts

 • Femmes Fatales
  Femmes Fatales

  Vanaf1250 Theateracts

 • Dirque du Cirque
  Dirque du Cirque

  Op aanvraag Theateracts

Firma de Kuus boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Firma de Kuus online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Firma de Kuus net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Firma de Kuus beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Firma de Kuus liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Firma de Kuus wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Firma de Kuus boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.