Search icon

Soundcloud
FlowSpark

FlowSpark

DJ's
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met mijn grote postuur en hartelijke karakter breng ik mensen in een aanstekelijke Flow. De positieve energie spat er vanaf... Bij mi genieten als ze mij zien genieten, dat is wat ik vaak hoor. En dat werkt andersom net zo. samen met mij genieten... Dat is wat ik vaak terugkrijg. De afgelopen jaren stond ik op WISH outdoor, VIVRE en regelmatig in De Oude Rechtbank in Eindhoven. Maar ook op private events, waar mensen voor house en mijn motto... "Light sparks, share flow and spread love!"
Shows:
 • House, Tech house and TechnoVanaf450
Genres
HouseTechno

Foto's
 • DJ JOSE
  DJ JOSE

  Vanaf995 House / Club DJ's

  DanceHouse
 • MooreFunk
  MooreFunk

  Vanaf200 House / Club DJ's

  House
 • APRD
  APRD

  Vanaf200 House / Club DJ's

  DanceHouse

FlowSpark boeken doe je zelf!

House / Club DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House / Club DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is FlowSpark beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House / Club DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat FlowSpark liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van FlowSpark wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je FlowSpark boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.