Search icon

Flying LedDiamant

Flying LedDiamant

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Flying LedDiamant is een unieke showact van hoog niveau gecombineerd met LED-verlichting en dynamische acrobatiek, hoog in de lucht. Onze glinsterende diamant is volledig verlicht met op afstand bestuurbare LED-verlichting. Flying LedDiamant combineert de elegantie en het spektakel van luchtacrobatiek met de wonderen van de moderne technologie. Deze act is ontzettend spectaculair en energiek. Alle verschillende facetten van de LedDiamant kunnen los van elkaar bestuurd worden! Op deze manier kunnen de visual effects variëren van dynamische urban LED ritmes tot magische mystieke kleurgolven. 3 prachtige gekostumeerde danseressen doen een elegante performance in de lucht en zullen het publiek met verbazing achterlaten door hun adembenemende moves. Ze zijn een garantie voor een enthousiast publiek wanneer zij hun waanzinnige choreografie tentoonstellen terwijl ze vastzitten aan deze unieke vliegende briljant. De Flying LedDiamant is perfect voor waanzinnig veel verschillende evenementen en creëert een perfecte omgeving voor jouw event. Zelfs al wordt de diamant niet gebruikt voor de performance kan hij nog gebruikt worden als ongeëvenaarde decoratie. De show is geschikt voor alle denkbare publieken, zowel jong als oud, alle genders in zowel binnen als buitenland. De show kan worden aangepast waardoor het altijd perfect aansluit op jouw event. Alle benodigde lichten en stroom zijn ingebouwd in de diamant en hij wordt op afstand bestuurd dus heeft de show alleen de standaard eisen van een luchtacrobatiek show. De Flying LedDiamant is een spectaculaire, originele, innovatieve & visueel aantrekkelijke show voor bedrijfsevenementen en andere live events.
Shows
Flying LedDiamant
Flying LedDiamant

Vanaf2500


Videos
 • Acrobatische Paaldans
  Acrobatische Paaldans

  Vanaf600 Acrobaten

 • Lilliputter act
  Lilliputter act

  Vanaf450 Animatie acts

 • Hanenkammen op Stelten!
  Hanenkammen op Stelten!

  Vanaf850 Theateracts

Flying LedDiamant boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Flying LedDiamant online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Flying LedDiamant net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acrobaten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Flying LedDiamant beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Flying LedDiamant liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Flying LedDiamant wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Flying LedDiamant boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acrobaten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.