Search icon

Frank den Hollander & Alina Kiers

Frank den Hollander & Alina Kiers

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
..een congres, dat dreigt in te dutten… …een symposium dat smacht naar een opkikker… …een openingsrede die maar niet leuk wil worden… …een bruiloft waar niks gebeurt.. …een moment dat onvergetelijk moet worden… Deze Twee leden van het vermaarde Groninger muziektheatergezelschap ”Voorheen de Bende” hebben tevens een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo dat uw evenement van een flinke meerwaarde kan voorzien. Gegarandeerd dat die bijeenkomst door deelnemers als geestelijke bagage mee naar huis wordt genomen! Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al samen sinds 1987. In dat jaar speelden ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier in de gelijknamige voorstelling van theatergezelschap Theater te Water. Later startten ze met Peter de Haan het roemruchte trio De Bende van Baflo Bill, dat 10 jaar lang en tot en met de laatste voorstelling (juni ’98) in het Noorden enkel uitverkochte zalen had. Op dit moment maken Frank en Alina naast hun op maat gemaakte acts en presentaties furore met hun nieuwe gezelschap Voorheen de Bende mit Pazzipanten.
Shows
Frank den Hollander & Alina Kiers
Frank den Hollander & Alina Kiers

Prijs op aanvraag


 • De Wagen van Magere Hein / Grim Reaper's Wagon
  De Wagen van Magere Hein / Grim Reaper's Wagon

  Vanaf725 Theateracts

 • Groene Bomen
  Groene Bomen

  Vanaf745 Theateracts

 • Firma de Kuus
  Firma de Kuus

  Op aanvraag Theateracts

Frank den Hollander & Alina Kiers boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Frank den Hollander & Alina Kiers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Frank den Hollander & Alina Kiers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Frank den Hollander & Alina Kiers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Frank den Hollander & Alina Kiers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.