Search icon

Frank Klemann - pianist

Frank Klemann - pianist

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met Frank op jouw event heb je een waanzinnige conservatorium afgestudeerde pianist tot jouw beschikking. Pianist Frank Klemann is een begenadigd en veelzijdig pianist met jarenlange ervaring. Frank is als solopianist gespecialiseerd in het verzorgen van rustige en sfeervolle achtergrondmuziek voor diners en recepties, zowel zakelijk als privé. Zijn ruime repertoire wordt afgestemd op uw wensen. Zijn muziek overheerst niet, maar zal u en uw gasten aangenaam verrassen. Frank speelt in Nederland en België. Is er geen piano of vleugel beschikbaar? Geen probleem, dan neemt hij zijn digitale piano mee of hij regelt voor u een piano of een vleugel op locatie.
Shows:
 • Frank Klemann - pianistVanaf500

 • Alexander
  Alexander

  Vanaf660 Pianisten

  AllroundDance Classics
 • Binkbeats
  Binkbeats

  Op aanvraag Pianisten

  HipHop
 • Billy Maluw
  Billy Maluw

  Op aanvraag Pianisten

  FunkInstrumentaal

Frank Klemann - pianist boeken doe je zelf!

Pianisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Frank Klemann - pianist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Frank Klemann - pianist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Frank Klemann - pianist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Frank Klemann - pianist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.