Search icon

Frans Duijts Look a like

Frans Duijts Look a like

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tijdens een optreden van de Lookalike van Frans Duijts, krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers van deze tijd te horen. Het publiek wordt al snel door deze Lookalike “gegrepen” zodat een dansende en zingende massa ontstaat, net zoals je gewend bent van de “echte” Frans Duijts. Wie kent de bekendste nummers niet: “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”, “Lieveling”, “Mij niet zeggen hoe ik leven moet”, “Ik mis je” etc. Frans Duijts begon zijn zangcarrière zelf als André Hazes-imitator. Met zijn grote hit “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij”, is dan zijn eigen zangcarrière begonnen. Daarom zal deze Lookalike van Frans Duijts en tevens fan van hem, zich helemaal in hem inleven, en dus een kleine combinatie maken van liedjes van Frans Duijts en Andre Hazes
Shows
Frans Duijts Look a like
Frans Duijts Look a like

Vanaf1195

Genres
CeremonieFeestFoutLevenslied / volksTop 40Tribute

 • Dutch Diana Ross
  Dutch Diana Ross

  Vanaf995 Imitators

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • Sean Connery look a like
  Sean Connery look a like

  Vanaf850 Imitators

 • Robin Matrix - Table Magic
  Robin Matrix - Table Magic

  Vanaf585 Illusionisten

Frans Duijts Look a like boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Frans Duijts Look a like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Frans Duijts Look a like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Frans Duijts Look a like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Frans Duijts Look a like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.