Search icon

French Cancan Show

French Cancan Show

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Beschikbaarheid opvragen

Een leuke en interactieve show met flexible cancandanseressen. Mooie benen en sexy onderbroeken zijn niet te ontbreken wanneer de cancanrokken omhoog gaan. Het publiek wordt uitgedaagd om lekker mee te swingen met de benen in de lucht!


Cancan show, French Cancan met Cancan danseressen voor een Frans themafeest, Champagne party of French Cancan party? Wij hebben het voor u! Met mooie en Frans sprekende dames! Wij verzorgen complete Franse Themafeesten en Moulin Rouge feesten. U kunt de shows ook "los" boeken op locatie. De shows worden uitgevoerd op USB met enthousiaste Franse danseressen


Prijs variaties:

De genoemde prijs is voor een 1 show van 15/20 minuten met 2 danseressen.


Andere opties:

- € 495,- All in voor 1 show met 2 danseressen

- € 595,- All in voor 2 shows met 2 danseressen

- € 720,- All in voor 1 show met 3 danseressen

- € 845,- All in voor 2 shows met 3 danseressen


Franse hostesses erbij kan ook:

Mooie Franse dames wachten uw gasten op in cancankostuums. U kunt de gasten bijv. op de foto laten gaan met de danseressen, of een welkomstdrankje (verzorgd door de locatie) laten uitdelen bij binnenkomst van de gasten.


Prijs voor hostesses:

- €250 voor ontvangst door 2 hostesses,

- €375 euro voor ontvangst met 3 hostesses in een tijdsbestek van 45 minuten.


De ontvangst door hostesses + 1 dansshow dient plaats te vinden in een tijdsbestek van maximaal 2 uur. De combinatie hostesses + 2 dansshows dient plaats te vinden in een tijdsbestek van maximaal 3 uur.


We rekenen verder 0,40 per km. reiskostenvergoeding vanaf Turnhout (retour).


Uitbreiding is mogelijk met Franse decoratie met prachtige zwart/rode op zichzelfstaande gordijnwanden, decorpanelen en fotowanden. Ook kunnen we een compleet Frans themafeest verzorgen.

Shows
All in voor 1 show met 2 danseressen
All in voor 1 show met 2 danseressen

Vanaf494

All in voor 2 shows met 2 danseressen
All in voor 2 shows met 2 danseressen

Vanaf595

All in voor 1 show met 3 danseressen
All in voor 1 show met 3 danseressen

Vanaf720

All in voor 2 shows met 3 danseressen
All in voor 2 shows met 3 danseressen

Vanaf845


Video’s
Foto's
 • Carnaval Do Brasil Samba Show
  Carnaval Do Brasil Samba Show

  Op aanvraag Dansshows

  Carnaval
 • Mobiele indianen dansgroep
  Mobiele indianen dansgroep

  Vanaf1000 Dansshows

 • Ladiesnight modellen en dansers
  Ladiesnight modellen en dansers

  Vanaf300 Dansshows

  Allround
French Cancan Show boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct French Cancan Show online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van French Cancan Show net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is French Cancan Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat French Cancan Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van French Cancan Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je French Cancan Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.