Search icon

Frikandellen Party

Frikandellen Party

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

De Frikandellen Party is vier uur feest en gezelligheid in je sportkantine
De Dj draait 4 uur lang de gezelligste en bekende hits en ook kun je een optreden verwachten van jullie gekozen artiest
Bij de Frikandellen Party kun je een keuze maken uit 5 artiesten waarvan er een artiest het optreden verzorgt van een half uur (op basis van beschikbaarheid)
Je kunt kiezen uit de volgende artiesten . Zus, Peggy Mays ,Dave ,Esther van Heeswijk of Jimmy van Zetel.

Natuurlijk doen wij er 50 frikandellen bij!!

Shows:
 • Frikandellen PartyVanaf1895

 • Entree Act - Tissue Act
  Entree Act - Tissue Act

  Vanaf750 Event shows

 • German Wheel – Rhönrad
  German Wheel – Rhönrad

  Vanaf700 Event shows

 • Balance Bar Acrobatiek
  Balance Bar Acrobatiek

  Vanaf750 Acrobaten

Frikandellen Party boeken doe je zelf!

Event shows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Frikandellen Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Frikandellen Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Frikandellen Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Frikandellen Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.