Search icon

Frits Wester

Frits Wester

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Frits Wester

Frits Wester geeft al sinds 1994 gezicht aan de politieke verslaggeving van het RTL Nieuws. Als verslaggever bracht hij al vele primeurs en schuift als commentator ook regelmatig aan in andere radio- en televisieprogramma’s. Zijn nauwe betrokkenheid bij de politiek begon al op jonge leeftijd toen hij destijds in Alkmaar het CDJA (CDA-jongeren) oprichtte. Enige tijd later stoomde hij door naar de landelijke politiek en trad in 1985 in dienst bij de CDA Tweede Kamerfractie. Daar werd hij in 1990 Hoofd Voorlichting en woordvoerder van fractieleider Elco Brinkman. Naast politiek heeft Frits nog een andere passie. Als fervent zeiler zet hij zich op verschillende manieren in voor de sport en is onder meer lid van de Raad van Advies binnen Vinea Zeilscholen. Tot slot is Frits ambassadeur van goede doelen als Hulphond Nederland en de Nationale Sportweek. Frits Wester als dagvoorzitter en spreker. Met deze ervaring op zak wordt Frits Wester regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of spreker op te treden op verschillende symposia en congressen, zoals hij eerder al deed voor o.a. de Rabobank en Bouwend Nederland.
Shows:
 • Frits WesterPrijs op aanvraag

 • Fabienne de Vries
  Fabienne de Vries

  Op aanvraag Presentatoren

 • Cesar Majorana
  Cesar Majorana

  Op aanvraag Presentatoren

 • Presentatie en act door prof. actrice
  Presentatie en act door prof. actrice

  Vanaf785 Presentatoren

Frits Wester boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Frits Wester beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Frits Wester liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Frits Wester wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Frits Wester boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.