Search icon

Funpops terras

Funpops terras

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Funpops zijn de zachtere variant van Lego. De kleine balletjes plakken makkelijk en zo kun je ware kunstwerken maken! De kinderen kunnen volledig hun eigen gang gaan en zullen tips krijgen van onze begeleiders! Een onvergetelijke ervaring waarna je ook je eigen kunstwerk mag houden! Boek de Funpops show nu op TotalBookings! Onder begeleiding van twee gezellige bouwvakkers bouwen de jongens en meisjes een uniek eigen bouwwerk. Met onze funpops kunnen de kinderen zelfstandig creaties maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een klein water is namelijk al genoeg om de funpops te laten plakken. Funpops zijn educatief en verfijnt de motoriek van kinderen. Dus schuif aan op ons knutselterras. Funpops is een natuurlijk product en daardoor milieu- en kindvriendelijk materiaal dat 100% afbreekbaar en natuurzuiver. Het knutselen met funpops is 100% veilig. Kinderen vinden het geweldig om te doen. Erg leuk en educatief verantwoord! Aanwezigheid van het Funpops Knutselterras Per dagdeel tot 4 aaneengesloten uren Prijs - De prijs van het Funpops Knutselterras bedraagt 595,00 exclusief 6% BTW. - Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen 0,39 per gereden kilometer vanaf Monster.
Shows
Funpops terras
Funpops terras

Vanaf595


 • Muzikale Clown Teddy Klarinetti
  Muzikale Clown Teddy Klarinetti

  Vanaf645 Clowns

 • Paasei Schilderterras
  Paasei Schilderterras

  Vanaf695 Knutselen and creatief

 • Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown
  Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown

  Vanaf475 Clowns

Funpops terras boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Funpops terras online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Funpops terras net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Knutselen and creatief boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Knutselen and creatief direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Funpops terras beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Knutselen and creatief boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Funpops terras liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Funpops terras wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Funpops terras boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Knutselen and creatief meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.