Search icon

Funtastic

Funtastic

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bruiloft of Festival
Het maakt echt niet uit of we moeten knallen op een bruiloft, een super chique feest of bedrijfsfeest ons motto en belofte is dat we van elk feest een feest maken om nooit te vergeten,waarbij t liefst ook iedereen samen met ons uit zn dak gaat ! We treden altijd uitvoerig in overleg met u als klant om alles volledig aan uw wensen aan te passen.

Funtastic

Soul,Disco,Dance en Hits van toen en nu gespeeld door Funtastic is één van de meest toonaangevende Partybands op alle denkbare feesten. boeken is een eitje..duidelijke afspraken, altijd de beste en gewoon betaalbare all-in prijs. Maak nú ook van jouw feest meteen een te gek Funtastic
Shows
Funtastic
Funtastic

Vanaf1415

Genres
DanceDance ClassicsDiscoSoul

 • Die Powerhosen
  Die Powerhosen

  Vanaf3250 Coverbands

  Apres-skiLevenslied / volks
 • The Clarks
  The Clarks

  Vanaf1550 Coverbands

  BluesDance Classics
 • Classic Rock Show
  Classic Rock Show

  Vanaf4995 Coverbands

  Eighties / 80´sRock
Funtastic boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Funtastic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Funtastic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Funtastic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Funtastic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.