Search icon

Gebbinkmedia

Gebbinkmedia

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij zijn Gebbinkmedia! Full-service agency voor video én filmstudio. We werken voor nationale en internationale brands, creatieve bureaus en corporate klanten. Onze missie is om continue hoogstaande video's te produceren en keer op keer te overtreffen! Van Full HD tot 4K en superslowmotion shots, vanaf de grond tot in de lucht. We kennen geen grenzen. We houden van een creatieve aanpak om video's next-level te maken. Videoclip, aftermovie of andere video wens? Boek ons en we visualiseren je wens in beeld!
Shows
Gebbinkmedia
Gebbinkmedia

Prijs op aanvraag


Videos
 • Hanenkammen op Stelten!
  Hanenkammen op Stelten!

  Vanaf850 Theateracts

 • Magie Culinair | Ton Bal
  Magie Culinair | Ton Bal

  Vanaf1450 Illusionisten

 • De Vuurvogels
  De Vuurvogels

  Vanaf1100 Theateracts

Gebbinkmedia boeken doe je zelf!
Photobooths boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Photobooths direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gebbinkmedia beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Photobooths boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gebbinkmedia liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gebbinkmedia wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gebbinkmedia boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Photobooths meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.