Search icon

GeenRem

GeenRem

DJ's
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
GeenRem. De naam zegt al genoeg als dit duo begint te draaien dan gaat de Rem er letterlijk vanaf. Met meer als 6 jaar ervaring achter de draaitafels gooien ze alles in de mix voor een onvergetelijke avond. Van de bekendste meezingers, moombhaton, dance classics tot hardstyle. Je kunt het zo gek niet bedenken of dit duo draait het.
Shows:
 • GeenRem Dj TeamVanaf795
Genres
AllroundCarnavalFeestHardstyleDisco

 • DJ Valentani
  DJ Valentani

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundJazz
 • Hans Travolta
  Hans Travolta

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • De Mannen Van Weleer
  De Mannen Van Weleer

  Vanaf595 Allround DJ's

  AllroundFeest

GeenRem boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is GeenRem beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat GeenRem liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van GeenRem wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je GeenRem boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.