Search icon

Geert Hoes

Geert Hoes

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Geert Hoes werd geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al geïnteresseerd in acteren en volgde hij al theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na de basisschool ging Geert Hoes de Havo doen. Hij kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes. Op zijn zestiende speelde Geert Hoes de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde. Daarnaast heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gestaan. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert Hoes in 2000 veel modellen- en promotiewerk op zowel de catwalk als fashion, voor onder andere New Look Models en Dutch Casting. In 2003 deed Hoes de tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, eveneens bij Theaterhuis De Trap. Nog niet zo heel lang geleden is Geert bovendien naar Frankrijk gereisd voor de workshop Master Class van Josja Haman te l’Eaux. Hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populairste soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft hij gespeeld in Costa en zat hij in “Wie is de Mol”. Geert Hoes was te bewonderen in de serie “Lotte” alias Marc Cremers op Tien en heeft hij de finale bereikt bij “Sterren dansen op het IJs” seizoen 2007 op SBS6. Na afloop van “Sterren dansen op het IJs” is Geert te bewonderen geweest in het programma “So you wanna be a popstar” van SBS 6. In mei 2007 heeft Geert Hoes zijn eigen kinderkledinglijn gelanceerd in samenwerking met het kinderkledingmerk Lief! In het najaar van 2007 was Geert Hoes samen met zijn schaatspartner Sherry uit “Sterren dansen op het IJs” te bewonderen in de Holiday on Ice show “ Romanza” welke vanaf oktober tot januari 2008 in een aantal grote steden in het land te zien was. Geert Hoes laat zich nu vooral als presentator en theaterpersoonlijkheid van zich horen. Zo presenteert hij het programma 4me op RTL 4 en was hij te zien als de Markies van Carrabas in de familiemusical De Gelaarsde Kat. Sinds januari 2010 tot 2013 was Geert tevens het gezicht van wellness resort De Zwaluwhoeve.
Shows
Geert Hoes
Geert Hoes

Vanaf1495


Video’s
 • Presentator Jan-Willem van den Akker
  Presentator Jan-Willem van den Akker

  Vanaf625 Presentatoren

 • Hans Kraay Jr.
  Hans Kraay Jr.

  Op aanvraag Presentatoren

 • Ira van Gastel - Presentatrice
  Ira van Gastel - Presentatrice

  Vanaf550 Presentatoren

Geert Hoes boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Geert Hoes online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Geert Hoes net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Geert Hoes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Geert Hoes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Geert Hoes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Geert Hoes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.