Search icon

Geert Hoes

Geert Hoes

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geert Hoes werd geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al geïnteresseerd in acteren en volgde hij al theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na de basisschool ging Geert Hoes de Havo doen. Hij kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes. Op zijn zestiende speelde Geert Hoes de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde. Daarnaast heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gestaan. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert Hoes in 2000 veel modellen- en promotiewerk op zowel de catwalk als fashion, voor onder andere New Look Models en Dutch Casting. In 2003 deed Hoes de tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, eveneens bij Theaterhuis De Trap. Nog niet zo heel lang geleden is Geert bovendien naar Frankrijk gereisd voor de workshop Master Class van Josja Haman te l’Eaux. Hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populairste soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft hij gespeeld in Costa en zat hij in “Wie is de Mol”. Geert Hoes was te bewonderen in de serie “Lotte” alias Marc Cremers op Tien en heeft hij de finale bereikt bij “Sterren dansen op het IJs” seizoen 2007 op SBS6. Na afloop van “Sterren dansen op het IJs” is Geert te bewonderen geweest in het programma “So you wanna be a popstar” van SBS 6. In mei 2007 heeft Geert Hoes zijn eigen kinderkledinglijn gelanceerd in samenwerking met het kinderkledingmerk Lief! In het najaar van 2007 was Geert Hoes samen met zijn schaatspartner Sherry uit “Sterren dansen op het IJs” te bewonderen in de Holiday on Ice show “ Romanza” welke vanaf oktober tot januari 2008 in een aantal grote steden in het land te zien was. Geert Hoes laat zich nu vooral als presentator en theaterpersoonlijkheid van zich horen. Zo presenteert hij het programma 4me op RTL 4 en was hij te zien als de Markies van Carrabas in de familiemusical De Gelaarsde Kat. Sinds januari 2010 tot 2013 was Geert tevens het gezicht van wellness resort De Zwaluwhoeve.
Shows
Geert Hoes
Geert Hoes

Vanaf1495


Videos
 • Emilie Sleven
  Emilie Sleven

  Vanaf595 Presentatoren

 • ImproBattle Show
  ImproBattle Show

  Vanaf1415 Presentatoren

 • Marly van der Velden
  Marly van der Velden

  Op aanvraag Presentatoren

Geert Hoes boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Geert Hoes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Geert Hoes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Geert Hoes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Geert Hoes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.