Search icon

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Georgina Verbaan is (stem)actrice en columniste. Ze werd bekend door een flink aantal verschillende tv- en filmproducties en groeide uit tot gerespecteerd actrice, met rollen die variëren van blijmoedig alleenstaande moeder (de komische Lena in “t Schaep met de 5 Pooten), een eenzame vrouw die worstelt met de wereld van junks en zwervers voor haar raam (de zwaarmoedige Kyra in Oogverblindend), tot de overtuigende moordenares (Tilly in de aflevering Spookbeeld – Van God Los). Voor haar rol in ’t Schaep ontvangt Georgina in 2007 de Beeld en Geluid Award, in de categorie Beste Actrice. Ook wordt ze alom geprezen voor haar vertolking van Tilly in Van God Los, wat haar een nominatie oplevert voor diezelfde Beeld en Geluid Award, Beste Actrice. De aflevering Spookbeeld ontvangt in 2012 een Gouden Kalf nominatie. Momenteel is Georgina wekelijks op tv in de improvshow In Goed Gezelschap. Georgina schrijft maandelijks een column voor het blad Kinderen. Ze is regelmatig te horen in diverse animatiefilms en -series, zoals het prijswinnende Pim & Pom, waar ze zowel alle stemmen als de liedjes voor haar rekening neemt. Eind april beleeft de telefilm Nooit te oud (regie: Pollo de Pimentel) zijn première. De speelfilm Mannenharten (regie Marc de Cloe), met Georgina in de rol van Susanne, verschijnt november 2013 in de bioscoop.
Shows
Georgina Verbaan
Georgina Verbaan

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Janke Dekker
  Janke Dekker

  Vanaf2100 Presentatoren

  CeremonieDance Classics
 • Stand up Comedy Act
  Stand up Comedy Act

  Vanaf655 Presentatoren

 • Anneke Blok
  Anneke Blok

  Op aanvraag Presentatoren

Georgina Verbaan boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Georgina Verbaan online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Georgina Verbaan net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Georgina Verbaan beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Georgina Verbaan liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Georgina Verbaan wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Georgina Verbaan boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.