Search icon

German Wheel – Rhönrad

German Wheel – Rhönrad

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Duits
Beschikbaarheid opvragen

De 11 voudig Wereld Kampioenen presenteren een artistieke show op het hoogste niveau. De bewegingen in het rad zijn gecombineerd met acrobatische elementen. Dynamisch smelten de artiesten samen door samen in één rad of synchroon met twee raderen te rollen. Met deze act heeft het duo meerdere gouden circus prijzen en TV programma's gewonnen. Met meer dan 200 shows per jaar hebben ze meer dan genoeg ervaring om van uw evenement een spectakel te maken. Deze act is uit te breiden met een spectaculaire Vuurwerk finale. Hierbij wordt er vuurwerk aan het rad bevestigd. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! - U kunt deze act boeken als solo of duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 10x1 meter voor de Solo Act - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 12x5 meter voor de Duo Act - Solo act: €800 - Duo act: €1200 - Vuurwerk uitbreiding: €600 (1rad) & €750 (2raderen) Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows
German Wheel / Rhönrad
German Wheel / Rhönrad

Vanaf700


Videos
Foto's
 • Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks
  Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

  Vanaf600 Acrobaten

 • Duo Viola
  Duo Viola

  Vanaf3500 Acrobaten

 • Duo Diesel
  Duo Diesel

  Vanaf1000 Acrobaten

German Wheel – Rhönrad boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct German Wheel – Rhönrad online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van German Wheel – Rhönrad net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acrobaten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is German Wheel – Rhönrad beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat German Wheel – Rhönrad liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van German Wheel – Rhönrad wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je German Wheel – Rhönrad boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acrobaten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.