Search icon

German Wheel – Rhönrad

German Wheel – Rhönrad

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De 11 voudig Wereld Kampioenen presenteren een artistieke show op het hoogste niveau. De bewegingen in het rad zijn gecombineerd met acrobatische elementen. Dynamisch smelten de artiesten samen door samen in één rad of synchroon met twee raderen te rollen. Met deze act heeft het duo meerdere gouden circus prijzen en TV programma's gewonnen. Met meer dan 200 shows per jaar hebben ze meer dan genoeg ervaring om van uw evenement een spectakel te maken. Deze act is uit te breiden met een spectaculaire Vuurwerk finale. Hierbij wordt er vuurwerk aan het rad bevestigd. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! - U kunt deze act boeken als solo of duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 10x1 meter voor de Solo Act - Er is een podium of catwalk nodig van minimaal 12x5 meter voor de Duo Act - Solo act: €800 - Duo act: €1200 - Vuurwerk uitbreiding: €600 (1rad) & €750 (2raderen) Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • German Wheel / RhönradVanaf700

Videos
Foto's
 • Duo Diesel
  Duo Diesel

  Vanaf1000 Acrobaten

 • Silks & Cyr
  Silks & Cyr

  Vanaf850 Acrobaten

 • Acrobatische Tango
  Acrobatische Tango

  Vanaf1725 Acrobaten

German Wheel – Rhönrad boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is German Wheel – Rhönrad beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat German Wheel – Rhönrad liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van German Wheel – Rhönrad wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je German Wheel – Rhönrad boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.