Search icon

Gerrie Dantuma

Gerrie Dantuma

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Gerrie Dantuma kennen we nog van vorig seizoen. Ze stond toen tegenover winnares Leona in The Battle. Ze is 29 jaar en ze woont in Stiens. Nu heeft ze zichzelf als doel gesteld om The voice of Holland: Live te halen. Ze doet administratief werk op een school en treed nog ongeveer twee keer per maand op. In de halve finale won Gerrie de battle tegen Wudstick daarmee is zij dus een finalist van seizoen 4 van The Voice!
Shows:
 • Gerrie DantumaVanaf1975
Genres
AllroundCeremoniePop

Videos
 • Annet Dellegno
  Annet Dellegno

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance
 • Anne Chris
  Anne Chris

  Vanaf475 Zangeressen

  CeremonieJazz
 • Julia Zahra
  Julia Zahra

  Op aanvraag Zangeressen

  Pop

Gerrie Dantuma boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gerrie Dantuma beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gerrie Dantuma liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gerrie Dantuma wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gerrie Dantuma boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.