Search icon

Gertie Bruin - Accordeon

Gertie Bruin - Accordeon

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Al vanaf dat Gertie Bruin 7 jaar is speelt hij op de accordeon. Met een breed repertoire zorgt Gertie Bruin altijd voor de juiste sfeer op elk evenement! Het accordeon is het laatst ontwikkelde westerse akoestische muziek-instrument. Een bijzonder veelzijdig instrument, zowel wat betreft het repertoire als wat betreft de rol die het kan spelen (begeleidend of solistisch). Originele composities die het accordeon optimaal benutten komen uitsluitend uit de 20e en 21e eeuw. Steeds meer hedendaagse componisten ontdekken de vele mogelijkheden van het instrument. Als accordeonist kan ik u de volgende programma's aanbieden: - Programma 'Dutch Touch' In het programma Dutch Touch worden nieuwe Nederlandse composities gespeeld met ondersteunende filmbeelden van videokunstenaar Roger Muskee. In deze voorstelling worden o.a. gespeeld: VE-Dances van Renske Vrolijk, 'zonder titel' van Joost van Balkom, Detecting Mr. Brown van Arnold Veeman. Hedendaags klassiek solo programma (classic accordeon) - Nederlandse composities (oa VE-Dances van Renske Vrolijk, zonder titel van Joost van Balkom, Detecting Mr. Brown van Arnold Veeman, composities van Jacob ter Veldhuis, Ton de Leeuw, Dolf de Kinkelder) - Japanse composities (Toshio Hosokawa, Yuji Takahashi) - Duitse en Scandinavische composities Het hedendaags programma kan desgewenst worden gecombineerd met werken van o.a. Johann Sebastian Bach, Domenico Scarlatti en Astor Piazzolla. Gertie Bruin begon op 7-jarige leeftijd met accordeon spelen. Hij studeerde klassiek accordeon op het conservatorium en behaalde in respectievelijk 1995 en 1997 de diploma’s Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus aan het conservatorium te Enschede bij Egbert Spelde. Tijdens zijn studie volgde hij masterclasses bij enkele pioniers op accordeongebied, o.a. Mogens Ellegaard en Mie Miki. Ondertussen was hij ook Theorie der Muziek gaan studeren en die studie rondde hij af in 1999 aan het conservatorium Groningen bij Johan de With. Gertie Bruin is docent accordeon op diverse muziekscholen.
Shows
Gertie Bruin - Accordeon
Gertie Bruin - Accordeon

Vanaf275

Genres
Klassiek

Video’s
 • Accordeonist - zanger Jaap
  Accordeonist - zanger Jaap

  Op aanvraag Accordeonisten

  AllroundTop 40
 • Miguel Sucasas JCC (Saxofonist)
  Miguel Sucasas JCC (Saxofonist)

  Vanaf350 Saxofonisten

  Jazz
 • Elektrisch Violiste Viool Snel
  Elektrisch Violiste Viool Snel

  Vanaf200 Violisten

  DanceFeest
Gertie Bruin - Accordeon boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Gertie Bruin - Accordeon online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Gertie Bruin - Accordeon net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Accordeonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gertie Bruin - Accordeon beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gertie Bruin - Accordeon liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gertie Bruin - Accordeon wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gertie Bruin - Accordeon boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Accordeonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.