Search icon

Gierige Gasten

Gierige Gasten

Vloggers and bloggers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In Gierige Gasten TV probeert een stel gierige gasten op allerlei verschillende manieren geld te besparen in  tijden van crisis. Ze lappen alle regels aan hun laars om met een minimaal budget toch als God te kunnen leven. Elke aflevering proberen onze presentatoren Martijn, Niels en Joost gebruik te maken van een van de vele deugden die het leven biedt, zonder een cent te betalen. Naast de wekelijkse vlog kun je deze mannen nu ook zien achter de draaitafels! Boek ze voor een optreden tijdens jouw event!
Shows
Gierige Gasten
Gierige Gasten

Prijs op aanvraag


Videos
 • Famke Louise
  Famke Louise

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

  Pop
 • Gunther Sturm
  Gunther Sturm

  Vanaf1950 Vloggers and bloggers

  CeremonieFeest
 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

Gierige Gasten boeken doe je zelf!
Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gierige Gasten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gierige Gasten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gierige Gasten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gierige Gasten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.