Search icon

Gina de Wit

Gina de Wit

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Gina de Wit is een geweldige zangeres die beschikt over een ruime ervaring. Ze maakte deel uit van een aantal gerenommeerde bands (White Honey/ Gruppo Sportivo) en nam deel aan het Nationale Songfestival. Zij bracht meerdere singles en een album uit en schrijft muziek. Overdag is zij werkzaam als zangpedagoge. Zij is tegenwoordig te boeken als Discodiva Gina. Een fantastische act, waarbij u wordt meegenomen naar de seventies en eighties. Zij brengt een show van een half uur waarin de grote, klassieke hits uit het disco tijdperk de revue passeren. Een greep uit het repertoire: ”It’s raining men”, “Celebration”, “I’m so excited”, “Disco Inferno”, “Relight my fire” en ”I will survive”.
Shows:
 • Gina de WitVanaf750
Genres
DiscoEighties / 80´sFeestSeventies / 70`s

Videos
 • Myrte Buys
  Myrte Buys

  Op aanvraag Zangeressen

  BluesCeremonie
 • Thea Austin
  Thea Austin

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceHouse
 • Linda Estelle
  Linda Estelle

  Vanaf2275 Zangeressen

  Dance ClassicsFeest

Gina de Wit boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gina de Wit beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gina de Wit liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gina de Wit wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gina de Wit boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.