Search icon

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Gino die heel Nederland en de jury verraste tijdens zijn auditie met een nummer van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti “de glimlach van een kind” gezongen door de Limburger Gino Fey zelfs Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde. Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet Judith Peters. Gino is een gepassioneerde zanger die als geen ander zijn emotie kan uiten in zijn liedjes en optredens volgens jury lid Dré Hazes kreeg hij kippenvel van het nummer “mijn zoon” op plaatsen waar hij niet wist dat je ze kon krijgen tijdens de halve finale tegen Henny Thijssen en kon zelfs lange Frans zijn tranen niet bedwingen door de emotionele uitvoering van dit nummer. Gino die werd geboren op 15 november 1959 zong in diverse bekende groepen en bands in Maastricht. Als solo artiest is hij nummers gaan zingen van zijn grote idool André Hazes, dit bleef niet onopgemerkt en zo werd hij regelmatig geboekt als look a like André Hazes. Hoogtepunt was de uitnodiging van het Nederlands Consulaat om een optreden te verzorgen in Tanzania. Ook wordt Gino ieder jaar weer uitgenodigd om in Amsterdam voor de Amsterdammers op koningsdag een optreden te verzorgen voor ca. 3000 bezoekers als de look a like André Hazes. Gino Fey heeft onlangs nog met veel succes in het voorprogramma van Wolter Kroes gestaan in het Gooiland theater te Hilversum. Gino heeft inmiddels al diverse cd’s uitgebracht zowel Limburgstalig als Nederlandstalig. Een optreden van GINO FEY is geschikt voor bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften, bar, discotheken, kermissen, presentaties, CARNAVAL, schuttersfeesten etc. Gino Fey laat alle vooroordelen verdwijnen en is een succes, óók op uw evenement!
Shows
Gino Fey
Gino Fey

Vanaf750

Genres
Apres-skiCarnavalFeestFoutLevenslied / volks

Videos
 • Dotan
  Dotan

  Op aanvraag Zangers

  PopRock
 • Danny Froger
  Danny Froger

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
 • Jacco Bosman
  Jacco Bosman

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
Gino Fey boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Gino Fey online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Gino Fey net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gino Fey beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gino Fey liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gino Fey wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gino Fey boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.