Search icon

Gipsy Swing Trio

Gipsy Swing Trio

Muzikanten
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Het Gipsy Swing Trio brengt swingende sfeervolle muziek uit het Parijs van de dertiger/veertiger jaren, eigentijdse gipsyjazz en zigeunermuziek. De groep heeft een succesvol seizoen gehad met onder andere een tournee met de legendarische Tchavolo Schmitt, verschillende theaterconcerten en bijvoorbeeld een optreden op het Word Gipsy Festival Khamoro in Praag en het North Sea Jazz Festival. De debuut-cd ‘Live in Aijen’ werd door de pers unaniem zeer lovend onthaald. Het trio staat garant voor een spectaculair optreden. De band bestaat uit de bekende muzikanten uit de gipsyswing, en zijn allen gespecialiseerd in deze swingende muziek. Gitarist Joost Zoeteman is een rijzende ster binnen de Django traditie. Een optreden van het trio staatgarant voor een middag/avond virtuoze swingende gipsyswing van hoog niveau. Op de achtergrond of voorgrond, groot of klein gezelschap, feest, receptie of zakelijke evenementen, het Gipsy Swing Trio past zich feilloos aan de speelsituatie aan. Specifieke wensen of vragen zijn altijd te overleggen.
Shows
Gipsy Swing Trio
Gipsy Swing Trio

Vanaf950

Genres
FunkJazz

Videos
 • Drie Sterren Trio
  Drie Sterren Trio

  Vanaf825 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
 • Pont Neuf
  Pont Neuf

  Vanaf850 Trio's

  Jazz
 • Junhyung An (A.J) Trio
  Junhyung An (A.J) Trio

  Vanaf600 Trio's

  Jazz
Gipsy Swing Trio boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Gipsy Swing Trio online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Gipsy Swing Trio net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Gipsy Swing Trio beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Gipsy Swing Trio liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Gipsy Swing Trio wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Gipsy Swing Trio boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.