Search icon

Girls Love DJs

Girls Love DJs

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Girls Love DJs, is al jaren een bekende in de Nederlandse dance- en festivalscene, onder meer door zijn eigen club events en festival-hostings. De naam Girls Love DJs is al ruim een decennium een begrip en niet meer weg te denken uit de gedachte van menig festivalbezoeker en clubber. Met eigen, gelijknamige avonden in de Amsterdamse AIR en als main stage festival hostings van o.a. Valhalla en Amsterdam Open Air draait de act al heel wat jaren mee aan de top van de Nederlandse dance scene.
Girls Love DJs staat bekend om zijn mix van trap, hiphop, dubstep en meer!
Shows:
 • Girls Love DJsPrijs op aanvraag
Genres
HipHopHouse

Videos
 • D-Rashid
  D-Rashid

  Op aanvraag House DJ's

  DanceHouse
 • LVNDSCAPE
  LVNDSCAPE

  Op aanvraag House DJ's

  HousePop
 • Ennergize
  Ennergize

  Vanaf235 House DJ's

  HouseLatin

Girls Love DJs boeken doe je zelf!

Deep House DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Deep House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Girls Love DJs beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Deep House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Girls Love DJs liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Girls Love DJs wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Girls Love DJs boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.